Saltar a continguts

FIRART Associació d'Art de Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Normes de les Mostres

NORMES DE FUNCIONAMENT DE LES MOSTRES

1- Els expositors-artistes han de ser obligatòriament membres de l'Associació FIRART, i com a tals estaran obligats a respectar i complir els seus estatuts i les presents normes internes de funcionament.

2- Els artistes no socis de FIRART poden exposar a la mostra del 1r o 3r diumenge de mes (al carrer Santiago Rusiñol) un sol dia gratuïtament com a prova.

3- Els artistes expositors han de mostrar únicament la seva obra artística original. No està permés d'exhibir obres d'altres artistes, ni obres més properes a l'artesania.

4- Les mostres tindran lloc els primers i tercers diumenges de mes al carrer Santiago Rusiñol (menys agost i setembre), i a d'altres llocs que s'estableixin, i en d'altres dies especials.

5- Si el temps climatològic ho impedeix, llavors no es realitza la mostra, ni es trasllada a un altre dia.

6- L'horari habitual de les mostres serà de 10 a 14'30 hores, tot i que algunes mostres especials poden començar abans o acabar més tard.

7- No hi han llocs establerts per als artistes. Tal com s'arriba a la fira l'artista es col.loca tenint en compte de no deixar cap espai buit entre expositors, ja que és important per als visitants que hi hagi una continuïtat, però tampoc es poden tapar portes d'entrades a habitatges o comerços que estiguin oberts aquells dies. Pels que entreu amb cotxe al carrer per descarregar les obres, us preguem que respecteu l'horari de les mostres i que circuleu el màxim de poc a poc i amb molta cura.

8- L'espai ocupat per cada expositor serà d'un màxim de tres metres lineals, deixant com a mínim mig metre d'espai entre artistes.

9- Cada expositor es durà el material necessari per mostrar en condicions la seva obra. Per exemple: cavallets, plafó, tisores, taula, cadira; si es vol posar un parasol, haurà de ser de color blanc. No es permet la utilització de carpa. Així mateix, es prega cuidar la presentació de l'espai, tenint present una estètica uniforme, regular i funcional entre tots els artistes.


Per a qualsevol dubte, problema o suggeriment, us podeu adreçar a qualsevol dels membres de la Junta de FIRART que exposen regularment a les mostres.

Plana actualitzada el 18 de setembre de 2005