Saltar a continguts

FIRART Associació d'Art de Sant Cugat

Navegació

Menú principal

ADOLF

Veure galeria Ampliar imatge

Nascut: 23-01-65 a Barcelona
Adreça: Pere Mas, 17
Població: Valldoreix (Sant Cugat del Vallès) - 08197
Telèfon: 93 674 60 28 / 630 210 622
Correu electrònic: art@adolf.cat
Branca artística: Pintura a l'oli. Dibuix. Gravat. Fotografia.
Realisme, hiperrealisme, retrats, art seqüencial.

Nascut a Barcelona el 23 de gener de 1965, viu a Valldoreix, Sant Cugat del Vallès (Barcelona), on té el seu estudi (ADOLF taller d'art) obert al públic.

Va estudiar a l'Escola d'Art de Sant Cugat del Vallès i es va graduar en procediments pictòrics a la "Llotja" de Barcelona. Estudis varis de fotografia i de gravat.
El 1987 crea el terme "Art Seqüencial" per a denominar un cert tipus d'obres que contenen seriacions d'imatges, i realitza la seva primera exposició individual.

La seva obra es divideix en 9 àmbits diferenciats, tal i com podeu veure a la seva web: Pintura - Dibuix - Gravat - Fotografia - Ex-libris - Llibres d'artista - Il·lustració - Disseny - Poesia. Les seqüències són presents a tots els àmbits.
Ha realitzat més de 150 exposicions entre col·lectives i individuals a diverses galeries d'art i altres espais expositius de Sant Cugat, Barcelona, Catalunya, España, Anglaterra, Itàlia, Japó...
Ha realitzat més de 350 retrats a llapis o oli.
Membre fundador de l'associació d'artistes FIRART de Sant Cugat (1994), membre de l'ACE (Associació Catalana d'Exlibristes) (1999), Associació d'Artistes Visuals de Catalunya (2002), etc.