Saltar a continguts

FIRART Associació d'Art de Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Exposicions pasades

08/03/2014
BESTIARI Exposició col·lectiva 2014 a la Casa de Cultura

 

Imatge de complement

L’exposició BESTIARI organitzada per Firart inaugurada el dimecres,12 de març a la Casa de Cultura

El visitant podrà contemplar un extens ventall de propostes pictòriques, escultòriques, gravats, fotografies, dibuix, i una instal·lació, representatives de l’art contemporani que giren entorn el tema dels animals i en les que hi participen vint-i-sis artistes de l’associació.

L’exposició col·lectiva BESTIARI de Firart no pretén endinsar-se en els camins literaris i bàsicament es dirigeix cap a la percepció, representació, conceptualització dels animals com a objecte artístic. El conjunt permet entendre i comprendre el món del Bestiari com un espai de creació plàstica i visual. Veurem, doncs, com en mans d’artistes, els animals són una font d’inspiració i que aquesta es manifesta en variats procediments artístics. Podrem percebre també com en totes les obres s’ensenya i es projecta el respecte que tenim per aquestes criatures.

La inauguració és a les 19,30 h. Hi haurà un breu concert de violí a càrrec de Jaume Angelès Fité premi Ciutat de Sant Cugat per a joves intèrprets amb la col·laboració de JJMM

 

Enllaç: Firart a Cugat.cat