Saltar a continguts

FIRART Associació d'Art de Sant Cugat

Navegació

Menú principal

Exposicions

08/07/2005
La Casa de Cultura acull una exposició de Firart sobre els 20 anys de la Universitat de la Pau

La Casa de Cultura acull fins el 29 de juliol una mostra del col·lectiu Firart que permet veure una vintena d'obres dedicades al tema de la pau, així com diferents plafons sobre els vint anys d'història de la Universitat Internacional de la Pau. L'exposició s'emmarca dins el programa d'actes d'enguany de la UIP.

Sota el títol '20 anys fent camí per la pau', l'exposició conté vint obres que barregen diferents estils i aborden la idea de la pau des d'una perspectiva conceptual. Entre les peces exposades, hi ha tres escultures i diferents acrílics. La presidenta de Firart, Imma Pueyo, s'ha mostrat molt satisfeta per la bona rebuda que, segons ah dit, ha tingut la mostra: La inauguració ha estat molt participativa.

D'altra banda, l'exposició compta amb diversos plafons elaborats pel professor universitari José Maria Perceval, en els quals s'inclouen reflexions, idees i propostes sorgides de les 20 edicions de la Universitat Internacional de la Pau. La directora de la UIP, Neus Sotomayor, ha explicat quin canvi ha patit la iniciativa: La UIP ha passat a ser la UIP de Sant Cugat en comptes de ser la UIP a Sant Cugat.

La sala d'exposicions de la Casa de Cultura s'ha omplert de gent amb motiu de la inauguració d'aquesta mostra. Entre els presents, no hi ha faltat el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, que ha fet un balanç positiu del 20è aniversari de la Universitat Internacional de la Pau: Encoratgem la UIP a continuar amb la seva tasca.

La Casa de Cultura acollirà l'exposició "20 anys fent camí per la pau" fins al 29 de juliol, data de finalització de la 20a edició de la Universitat Internacional de la Pau.

Josep Gimeno